Hjälp med BL Bokslut

På den här sidan har vi samlat alla tänkbara hjälpmedel du kan behöva för att hantera programmet på ett bra sätt.

Manual

Manualen är numera en integrerad del i programmets startsida för att underlätta och effektivisera ditt arbete om du stöter på frågor eller problem som du behöver hjälp att lösa. Om du använder sökfunktionen på startsidan och inte hittar det du söker i manualen så kan du få förslag på relevanta träffar i forumet för Frågor & Svar.

Programmets manual består av flera artiklar som är uppdelade på programmets kategorier:
AllmäntBasuppgifterAnläggningsregisterBokslutsbilagorBalans & ResultatÅrsredovisningÖvriga dokument och Hjälp

Observera att manualen till stor del utgår från aktiebolag som upprättar en årsredovisning enligt K2-regelverket.

Du hittar även alla enskilda artiklar här

Se en film

På YouTube hittar du alla våra instruktionsfilmer om hur du arbetar med BL Bokslut på ett bra sätt. Du kan titta direkt i spellistan här nedanför.

Frågor & svar

I vårt supportforum kan du dygnet runt och året om söka på befintliga svar, men även ställa frågor alla vardagar under supportens öppettider.

Till forumet!

Utbildning

Här under hittar du aktuella programutbildningar för att lära dig att hantera BL Boksluts funktioner på djupet för att effektivisera ditt arbete i programmet.

Visa aktuella programutbildningar för BL Bokslut

Vi håller även utbildningar i teoretiskt och praktiskt bokslutsarbete där du får lära dig grunderna i själva bokslutsarbetet fristående från ett program. Detta är en bra kurs för dig som ska börja göra bokslut, kanske för första gången eller vill behärska de olika momenten av bokslutsarbetet.

Visa aktuella utbildningar i praktiskt bokslutsarbete

Mallar

Här hittar du ett antal mallar som vi vet kan hjälpa många av er i bokslutsarbetet

Till nedladdningarna

Faktabanken

Här hittar du regler och belopp för olika förmåner, moms, periodiseringsfonder, prisbasbelopp, egenavgifter och mycket mer.

Till faktabanken

Support

Vår avdelning för programsupport hjälper dig gärna med frågor om programmet om du inte hittar svaret i våra andra kanaler. Observera att vi vill att du uppger ditt kundnummer när du kontaktar oss i supporten.

Supportens kontaktuppgifter hittar du här